Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea
Vai cat de sigur/a esti pe tine! Cu tehnologia de azi iti pot arata si poze cu tine si cu Elvis la o bere si arata de parca ar fi autentice 100%.
Lasa rautatile astea si nu mai judeca tu. Cu ce drept spui asa ceva despre parintele?
Nu aduci deca sminteala prin asta, indiferent daca sunt adevarate sau nu acuzele si iti vei lua pedeapsa de la Domnul.
Chiar daca nu l-am cunoscut personal, parintele mi-a indurmat viata si m-a ajutat prin rugaciunile sale catre Domnul sa am o minune de baietel.
Imi pare rau pentru tine, dar esti departe mult de adevar... Chiar si dupa adormirea parintelui nu il lasati in pace...
|
Ati inteles,din pacate gresit, tot demersul meu de problematizare a unei inregistrari critice,la adresa monahului Arsnie Boca, facute de catre egalii in straduinta monahala,preacinstitii Arsenie Papacioc,si Ioanichie Balan !!!
Daca ati fi citit toate postarile mele,de la inceput, pana la ultima...ati fi remarcat ,ca in general m-am straduit sa mentin dreapta socotinta,si un anumit echilibru, recunoscand parintelui Arsenie Boca,reale merite in telologia ortodoxa,prin scrierile sale,care pot fi considerate,alaturi de alte opere teologice,puncte de reper !