Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Teoria aceasta grozavă duce din fundătură-n fundătură. Cu atât mai gravă afirmația că Dumnezeu i-ar tortura etern pe cei ce nu au avut șansa să audă în viața lor de El și de mântuirea oferită de Hristos!
Nu domnule, Dumnezeu judecă, Dumnezeu condamnă și Dumnezeu aduce la îndeplinire executarea osândei! Nu diavolul și nu omul! Universul acesta e condus de Dumnezeu, nu de Satana... asta ca să fie clar! Am spus-o cât se poate de răspicat.
Corect. În consecință, dacă omul alege să trăiască fără Dumnezeu, va avea parte de moartea a doua - conform dorinței lui. Nu de tortúri eterne!
Pentru că Dumnezeu este iubire, este un Dumnezeu al dragostei care răsplătește pe cei credincioși infinit mai mult decât ne închipuim noi. Și aceasta pentru că ne tratează în Harul Lui și în virtutea Jertfei lui Hristos mai mult decât merităm (toți am păcătuit, deci toți am merita moartea).
Din nefericire, dogma chinurilor eterne în Iad, ne zugrăvește un Dumnezeu crud și nemilos cu trăsături crispate de torționar de care trebuie să ne îngrozim și să-I servim de frică.
|
Una vorbesc eu, alta intelegi tu.
p.s. frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii. Cauta unde este scrisa asta in Biblie.