View Single Post
Vechi 18.04.2012, 15:44:12
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit tinuta femeii in biserica....

Hristos a inviat!!!! acest subiect este destul de controversat,l-am urmarit mereu si poate am avut reactii inversunate (si sigur am avut),ptr.ca stiu cum gandeam acum 2 ani si cum gandesc acum decand vorba d-lui Mihnea,am mai inaintat putin pe "cale"....si mai ales decand mi-a cazut in mana cartea lui Florin Stuparu..."un barbat si o femeie de la facerea lumii si pana la sfarsitul veacului"...parca asa se numeste ....o recomand cu caldura tuturor celor care vor sa afle care e rostul nostru pe acest pamant.......mi-a schimbat modul anterior de gandire, in asa fel ,incat acum consider ca si acea "palariuta",pe care de altfel o "am inca in dotare"....nu-si mai are rostul pe crestetul meu ,mai ales in Sfanta Biserica .....mult mai corect este o esarfa,care sa acopere crestetul unei femei...iar cu imbracamintea e si mai complicat.....acei pantalonasi de tot felul si culorile mai stramti,sau mai largi ..etc...chiar nu-si au rostul pe corpul femeii(indiferent de ce comentarii vor fi ulterior)..."pantalonul" face parte cu precadere din vestimentatia barbatului,iar noi urmasele Evei ,nu ar trebui sa vrem a lua locul care i se cuvine barbatului ,in viata noastra.......din pacate in zilele noastre se cam intampla acest lucru si e f.f.f. grav......cititi si veti vedea ,de ce ......
Reply With Quote