Subiect: Injuratura
View Single Post
Vechi 19.04.2012, 14:29:43
Magda M. Magda M. is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Intr-adevar pare incredibil ce se-ntampla. Oamenii nu mai vorbesc limba romana,injura. De ceva timp sunt nevoita sa fac naveta cu trenul, in Teleorman. Mi-am facut abonament pe interregio, mai scump, tocmai petru a fi scutita de compania mai colorata de pe trenul personal. Ei bine, dintr-un cap pana in celalalt al trenului IC, oriunde ai incerca sa te ascunzi ca sa nu mai auzi, toata lumea incepand cu batranii si terminand cu copiii injura de cele sfinte...Indiferent de ce ar fi vorba, propozitiile simple de genul "e soare" sunt urmate obligatoriu de injuratura. Este trist pentru ca fenomenul s-a perpetuat, spiritul de turma l-a asimilat imediat, ca fiind ceva "haios" si nu stiu ce e de facut. Simti si mila pentru acesti oameni dar in acelasi timp esti si agresat...si ca sa nu te afecteze prea tare personal (ci numai pentru ca te doare soarta poporului caruia ii apartii) cred ca e bine sa fii cat mai adancit in lumea ta si sa te poti ruga atunci. Poate ca si acestea sunt incercari pentru noi...
Reply With Quote