Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Imi aduc acum aminte de grozava Liana Stanciu si de al ei Bita-solistul care in emisiune la B1-Tv , cu 5-6 ani in urma, spunea ca ea nu intelege de ce sa mearga la biserica deoarece preotii sunt hoti , slujbele lungi, si pt. ca la urma urmei credinta este in sufletul ei si nu accepta teatralismul de a merge la biserica . De asemenea este convinsa ca certificatul de casatorie ca si slujba cununiei sunt lucruri arhaice , fara rost, deoarece cel mai mult conteaza sentimentele adevarate dintre ,,soti" si nu o cintare la biserica sau un petec de hirtie .
Dupa ce fetita lor a facut leucemie s-a si cununat , a si alergat pe la toti sfintii din bucuresti (Sf. Spiridon Vechi), a inceput sa aibe in limbaj din ce in ce mai mult numele lui Dumnezeu si a si pierdut nu stiu pe unde ,,maturitatea" de dinainte.
Ce sa-i faci , nu toti suntem la fel ! Oamenii e diferiti !
|
Poate nu e corect ce facem... Eu am vazut-o pe Liana Stanciu pe la "Trenul vietii" unde invitatul ei preferat parea sa fie Vasile Danion...
Oamenii se schimba intr-adevar, desi pentru noi care-i stim in alta postura, acceptam mult mai greu si continuam sa-i judecam dupa pacatosenia de-atunci, nu dupa incercarea de indreptare de acum...
Ce vreau sa spun este ca pe Liana Stanciu am vazut-o chiar ieri pe "Trinitas TV" in postura de... moderator...
EDITARE - Rectific, nu era in postura de moderator, ci doar invitata impreuna cu sotul ei. N-am urmarit emisiunea cu destula atentie si habar nu aveam ca solistul este sotul ei...