View Single Post
Vechi 20.04.2012, 17:29:30
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heurtebise Vezi mesajul
Nu m-am referit la ateii din Romania, ci la ateii in general; nu am auzit pana acum de vreun ateu indian (americanizat bineinteles) care sa-l balacareasca pe Vishnu si care sa le explice binevoitor indienilor ca ei cred in basme.

Ai spus in alt post ca esti mai degraba anti-islam; acest parti-pris pot sa-l inteleg pentru ca islamul ingradeste foarte mult libertatea de expresie si e violent tocmai aspectul asta imi intareste indignarea cu privire la ateul anticrestin.

In ceea ce priveste ograda noastra carpatica, ce spui de ateii care propun scoaterea religiei din scoli si inlocuirea ei cu istoria religiilor? Cum mai poti sa te numesti ateu cand esti deschis spre alte religii ? Asta constituie pentru mine un motiv in plus de indignare si de cugetare la ce inseamna ateismul astazi. Si e clar ce inseamna : anticrestinism. Desigur, tu ai sa spui ca una e sa inveti despre religii si alta e sa imbratisezi o religie; dar daca e asa atunci de ce nu se poate studia la fel de obiectiv si religia ortodoxa?

P.S.: Nu am inteles cum anume isi baga Biserica mana in buzunarul tau?
exista atei chiar si in Iran.
Reply With Quote