Subiect: o stire noua
View Single Post
Vechi 24.09.2007, 11:44:31
krabu krabu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.07.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Sa stii ca e important.

Rugaciunile din BOR ajung prin trupul biserici noastre la Hristos care este capul bisericii. Poate crezi poate nu crezi dar ceilalti nu sunt din trupul nostru. Ei sunt o creanga proaspat taiata. Si vor fi si mai multe care vor fi taiate. Nu cum crezi tu ca ne vom dilua in catolicism sau protestantism. Nu . Se vor taia atat de multe crengi de nu ne vom mai putea intelege.

Dupa cum ai si vazut. Practic tu esti singura din BOR care esti o luptatoare antiecumenica. Nu ca ar fi rau. Dar toti partizanii pe care credeai ca sunt din BOR sunt din alt trup. E opinia ta si este buna. Discutiile sunt singura cale care ne tin legati si nu ne destrama.

A vorbi, a te ruga, a merge in pelerinaje, a citi impreuna este o cale de a strange legaturile intre noi. Si nu trebuie ca noi in BOR sa dam in noi.

Poate introducerea a fost prea lunga pentru a`mi cere iertare de la tine daca cumva te`am suparat. Este important pentru mine. Nu vreau sa ne certam. Noi crestinii ortodoxi trebuie sa fim vii si sa nu murim prin pacate unul pentru altul. Si trebuie si sa ne aparam sa cadem unul cate unul in mainile vrajmasului.

Inca o data va rog sa ma iertati daca am suparat sau daca am smintit pe cineva.
Reply With Quote