View Single Post
Vechi 20.04.2012, 21:47:30
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit parere !

Si pe mine ma deranjeaza foarte tare, asa-zise "documentare",prezentate pe canalul tv Discovery,si care se refera si se straduiesc la tot ce inseamana macularea caracterului scarosanct al Mantuitorului !
Terfelind in fel si chip,desigur in maniera perfida a invelisului stiintific si al cautarii adevarului,imaginea vietii Mantuitorului,dar si a mortii si invierii Sale,aceste documentare ticaloase, sunt o otrava,pentru bietii oameni,care, poate nu au lecturi de teologie crestina sau pur si simplu de filosofie si logica ca sa se poata apara, in contra actiunii corozive a acestei propagande anti-crestine !!!
Cred ca aceste documentare infamante,reusesc sa faca rau pe plan spirtitual si religios, multor oameni,adancind si mai mult starea actuala de debandada spirtitual-morala a societatii post-moderne (as zice eu: "prost-moderne",. nota bene !!!)
Eu pur si simplu, nu ma uit la asemenea facaturi,cusute cu ata alba, preferand sa schimb rapid canalul !
Cred ca ar trebui ca in predicile lor, preotii sa atraga atentia enoriasilor sa aiba grija fata de asemenea insinuari perfide ale mass-mediei,sub masca onorabila a adevarului si a stiintei,in vederea murdaririi valorilor si a religiei crestine !!!
Reply With Quote