Citat:
În prealabil postat de lore86
acum fac invers: imi pun nadejdea in El, iar atunci cand el vede ca nu mai pot, imi trimite ajutorul potrivit.
|
da asa e , foarte bine spus ... o sa incerc si eu sa fac la fel, poate o sa ma simt mai bine cel putin din punct de vedere psihic ...
Citat:
La ultimul copilas mi s-a spus ca daca mai fac unul curand ma duc... Sarcina o duc destul de greu, dar simt ajutorul Domnului la tot pasul. E, nu o data i-a contrazis El pe medici... 
|
felicitari, cate luni ai ? intr-adevar cand copiii au asa vreo 3 ani parca altfel te intelegi cu ei, dar cand is mici e greu tare ... dar de ce au zis asa doctorii? ai cezariana sau de ce ? sa ai mare grija de tine, sa incerci sa faci cat mai putin efort ... na cat se poate, asa mi se spune si mie nu cara, nu fa aia, nu fa aia, dar ce am cum ? :P cu Dumnezeu inainte ..
Citat:
Domnul sa iti dea si tie putere multa, sanatate,rabdare si nastere in pace. pe cand vine bebe?
|
multumesc frumos si tie la fel ... ar trebui sa se nasca cam pe maxim 20 iunie ... sper sa fie totul bine pana la capat .
sarcina cat mai usoara si tie ... poate is gemeni:D eu tare mi-as fi dorit sa am gemeni, dar na, a stiut Dumnezeu cat sa dea ... poate nu m-as fi putut descurca cu 4 deodata ... oricum cati or fi, ce or fi, sanatosi sa fie si sa se nasca cu bine si sa fii si tu sanatoasa pe langa ei sa ii poti creste ...tinem legatura.