Multumesc Sfinte Nectarie, Sfantul Mucenic Efrem cel Nou, Sfantul Ioan Rusul
Vreau sa multumesc din tot sufletul Sfintilor Nectarie, Efrem cel Nou, Ioan Rusul, pentru tot ajutorul primit astazi in timp ce veneam de la Iasi acasa cu microbuzul. Nici nu ajunsesem la jumatatea drumului dintre Iasi si Piatra Neamt cand a inceput sa ma doara capul si o masea. Durerea nu era de neglijat si nici nu aveam vreun calmant la mine. Atunci i-am chemat repede in ajutor pe Sf.Nectarie, Sf.Ioan Rusul, Sf.Mc.Efrem cel Nou si i-am rugat sa ma ajute, sa-mi treaca durerea deoarece eu nu am nici o pastila la mine si le-am promis ca atunci cand ajung acasa am sa scriu negresit despre ajutorul lor. Nu au trecut 5 minute de cand am inceput sa ma rog si durerea a inceput sa scada din intensitate iar la scurt timp nu ma mai durea nimic. Poate pentru altii este o banalitate dar pentru mine a insemnat foarte mult. Multumesc Sfinte Nectarie, Sfinte Mucenic Efrem cel Nou, Sfinte Ioan Rusul, Sfinte Mc.Mina, Sf.Spiridon, Sf.Paraschiva, Sf.Nicolaie, Sf.Xenia, Maicii Domnului si Domnului nostru Iisus Hristos pentru ajutorul primit!!!