View Single Post
Vechi 23.04.2012, 00:12:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrei_Tudor Vezi mesajul
Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe,al iubirii de stapanire si al grairii in desert, nu mi-l da mie.Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei , daruieste-l mie, slugii Tale. Asa ,Doamne, Imparate, daruiete-mi ca sa-mi vad greselilesi sa nu osandesc pe fratele meu,ca binecuvantat esti in vecii vecilor.Amin
Daca incepeai cu rugaciunea asta, dar spusa din inima, nici nu mai deschideai topicul asta.

Dar asa cum sunt si preoti de fatzada asa sunt si credinciosi mireni de fatzada, iar spiritul justitiar in dreptul pacatelor altora nu te scuteste de judecata pacatelor tale.

Poti sa te preocupi de pacatele altora aici si de ale tale sa se ocupe Altcineva dincolo, sau poti sa lasi pacatele altora si sa te ocupi de ale tale aici si dincolo nu mai ai batai de cap. Alegerea e a ta.

Completez si cu un sfat (putin adaptat) cules tot din intelepciunea ta de credincios:

Citat:
În prealabil postat de Andrei_Tudor Vezi mesajul
Fratele al nostru, nu stiu daca exista o rugaciune speciala pentru uitare, dar stiu ca te te poti ruga Domnului nostru Isus Hristos pentru a te lumina si elibera. Te rog sa crezi ca toate in viata se intampla cu un motiv bine definit, daca aceasta bataie de joc a lui, este de fapt o protectie pentru tine?

Last edited by AlinB; 23.04.2012 at 00:16:39.
Reply With Quote