View Single Post
Vechi 23.04.2012, 20:08:01
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Si chiar daca nu l-am vazut aievea, ci doar am citit despre dansul, despre privirea lui patrunzatoare, atunci cand am dat cu ochii intaia data de o fotografie a dansului, primul lucru care m-a frapat a fost privirea -fara sa fi apucat sa citesc ceva despre asta, abia apoi am citit despre privirea lui patrunzatoare, probabil ca a parintelui Arsenie Papacioc- am constatat ca nu ma pot uita mult in ochii sai, acolo in poza, aveam impresia ca ma privesc doi ochi vii, care ma vad din carte, care strabat de dincolo de coala de hartie, de dincolo de lume!!!!

Cu siguranta ca, cei doi mari traitori,in drumul lor de asceza inspre divinitate,au ajuns la inaltimi considerabile,putand presupune ca au primit si charisme pe masura straduintei lor !!!

Ma frapeaza,totusi, un fapt,sau o coincidenta pe care nu stiu cum as putea-o explica :

Apropo de privirea parintelui Arsenie Boca, pomenita mai sus, am sesizat,o privire in acelasi registu si la personajul istoric si controversat al regimului tarist, calugarul Rasputin !!!
O privire foarte puternica se poate vedea si la Rasputin !!!