Citat:
În prealabil postat de bmd
EU TRAIESC CU EI SI INTRE EI COZIA!!!!
|
Inteleg, si nu esti singurul. Voiam sa stiu daca ai o relatie apropiata cu ei, de colaborare, de sinceritate, adica ceva ce aduce cit de cit a prietenie, adica stai la masa cu ei, mergi la ei si ei la tine acasa, discuti
sincer cu ei? sau este o relatie profesionala in care va tolerati, si purtati discutii de suprafata, aici este diferenta.
Stiu exact despre ce vorbesti si este foarte usor sa cazi in imaginatie crezind ca ei "se susotesc pe la colturi" si vor s-o faca lata, sa ne arunce pe toti in aer.
Marius, nu uita in ce pozitie defensiva sunt saracii, nu intelegi ca si ei ca si noi tremura in cizme si noi in ale noastre si ei ca si noi, au venit sa-si salveze familiile si copiii de la genocidul de acasa...iar "privirea din ochii lui Ali" nu este altceva decit frica de tine ca tu nu-l intelegi si de faptul ca noi altceva nu facem decit sa-i judecam si sa-i categorisim deoarece asa ne vor cei de la CNN si Hollywood si mai rau nici nu ne dam seama de asta. Prin mult post si rugaciune sa stam departe de aceasta stare mentala de marasm care tine de orice altceva dar nu de ortodoxie!
Doamne Ajuta!