View Single Post
Vechi 25.04.2012, 18:59:41
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Adevarat a Inviat!Clujeanule,pana la urma,indiferent cum este acest om si in ce masura a gresit,nu asta este relevant...si cred ca,chiar tu eviti sa vezi realitatea,canalizandu-ti energia spre ceea ce spune si face acest preot,nevrand sa vezi cauza mai profunda a lucrurilor: din relatarile tale,potentiala viitoare sotie a ta este aproape inexistenta...E ca si cum ai avea o legatura,asa deficitara cum e ea,mai mult cu preotul duhovnic al ei si cu mama acesteia!Ea...viitoare ta sotie,unde se afla in acest context?Pana la urma cu cine doresti sa te insori?Si pentru cine porti lupta aceasta cu morile de vant?Vorbim,totusi,de o persoana matura (daca nu ma insel ai spus ca are in jur de 40 de ani) si daca la aceasta varsta nu poate alege pentru ea in contextul in care se presupune ca iubeste si ar fi cam ultimul tren pentru a-si mai face o familie,ci alege sa ramana legata in continuare in dependentele ei,crezi ca o va mai face vreodata?Din punctul meu de vedere,e foarte greu de crezut...
Nu stiu ce o determina sa se comporte astfel si inca nu am inteles daca boala despre care discuta duhovnicul este doar una de ordin fizic ori este vorba despre mai mult de atat,insa indiferent despre ce discutam,o casnicie se face in doi,nu de unul singur!

Last edited by heaven; 25.04.2012 at 19:03:56.
Reply With Quote