Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 25.09.2007, 10:40:26
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marilena12
Mirean, tu stii ce vorbesti? Tu ai vazut vreodata un indracit? Ai vazut pe vreunul sa stea sa i se dea sfintenii?
In alta ordine de idei, vorbesti de familia indurerata a Irinei Cornici? Pai unde erau astia cand a venit Irina din Germania? Si mai cu seama unde erau parintii cand Irina se chinuia parasita la casa de copii? De ce oare fratele ei il sustine pe preot si a declarat ca martor ca maicile si preotul nu sunt vinovati de ceea ce spui tu sus? Cine cere despagubiri materiale in dosar? Parintii, din prea mare durere? Care durere? Dupa banii pe care Irina ii adusese din Germania unde a muncit? Unde au fost acesti parinti cand era nevoie de ei, cand fiica lor cea iubita a fost dusa la spital cu simptome de schizofrenie? Cine a luat-o din spital pe fata? De ce nu au venit sa o viziteze si sa-si asume raspunderea ingrijirii ei? Astept sa-mi raspunzi, si sper sa ai un raspuns, caci aceste amanunte nu apar in dosar. :hmmm:
Voi raspunde punctual!
Stiu despre ce vorbesc. Am vazut un indracit. Am vazut la Sihastria cum se lucra cu ei si nu am vazut pe cineva sa ii lege sau sa ii priveze de mencare, din contra erau lasati in pace, cu exceptia slujbelor, unde, din motive lesne de inteles, li se puneau perne de jur imprejur si erau supravegheati! Da. La intrebarea (familia) asta a raspuns Negroponte. Si la cea referitoare la casa ade copii a raspuns tot el. Fratele ei...inteleg ca nu avewa familie, dar unde era fratele ei cand ea era in spital? Parintii au cerut despagubiri abia cand Corogeanu a facut recurs. familia il acuza pe Corogeanu, fapt sustinut in prima instanta si de fratele ei, ca si-a insusit banii adusi de acesta din Germania. Parintii sunt foarte saraci...nu aveau cum sa o viziteze. Corogeanu a scos-o din spital "pe semnatura", ilegal, numai familia avand acest drept!

Acum te intreb si eu:
De ce a scos-o Corogeanu "pe semnatura"?
De ce Corogeanu i-a interzis sa continue tratamentul desi medicii i-au spus ca in lipsa acestuia va avea "recaderi" (simptomatologia bolii cu care fusese diagnosticata)?
De ce s-a apucat de "exorcizare" desi stia ca femeia a fost diagnosticata cu o boala psihica?
Unde este specificat ritualul urmat de acesta?
De ce a chemat ambulanta cand a vazut ca este pe moarte? Ii pierise credinta? Sau a vrut sa se spele pe maini si "sa arunce pisica" in ograda medicilor?
Daca tot voia sa se apuce de un asemenea ritual de ce nu a anuntat episcopul locului (cum este canonic)?
De ce nu a mai chemat inca un preot, stiut fiind ca Sf. Maslu (presupun ca a facut si slujba asta) se oficiaza de cel putin doi preoti?
Dupa ce a "dat-o in bara" de ce a refuzat sa se prezinte la Consistoriu (tribunalul bisericesc)?
De ce cand a venit episcopul la el (asa e canonic) a sarit la scandal (sa vezi limbaj....) si l-a lovit?
De ce ataca Sf. Sinod dupa ce, dat fiind comportamentul sau, a fost "inlaturat din cler"?
Unde ii este smerenia? Nu se considera vinovat? Chiar nu a gresit cu nimic? (Eu nu am auzit sa-si fi cerut iertare pentru ceva).
De ce a dorit mutarea procesului in Ardeal (majoritar protestant) motivand ca in Moldova "spiritualitatea ortodoxa" face ca instantele sa fie partinitoare. oare la ortodocsi nu mai gaseste dreptate?