Subiect: focul sacru?
View Single Post
Vechi 26.04.2012, 18:29:43
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Orice ispita necurata, cum e si acea de a practica magia, e de influenta negativa (demonica), deci in acest sens, practicarea magiei are legatura cu demonii. Insa eu nu cred in actul in sine, pe acela il consider o sarlatanie, menita sa induca in eroare pe oamenii creduli, care cad prada puterii de amagire a practicantului. Diavolul e ispititorul: pe de o parte il ispiteste pe “vrajitor” sa practice sarlatania in scopul manipularii sau obtinerii unor foloase materiale, dar il ispiteste si pe cel care apeleaza la “vrajitor”, pentru a da crezare actului savarsit, ducand la o slabire a chipului lui Dumnezeu in el.
Cum am scris si in mesajul anterior, magia si minunile false nu sunt sarlatanie, sunt chiar minuni, le numesc false pentru ca nu sunt de la Dumnezeu.
Simon Magul nu prezenta o iluzie, chiar zbura prin aer, dar era purtat de ingerii cazuti. Exista si vindecari date de ingerii cazuti, acele boli pe care le-au cauzat ei. Pot imita si unele minuni, pot misca obiecte, sa spuna trecutul, etc.
Reply With Quote