Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Apropo de semne și minuni legat de focul sacru, ce părere aveți:
"Și face semne mari, încât și foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor," (Apoc.13,13 - versiunea Sinodală)
Focul ce se pogoară din cer de la Balaur (diavolul) prin interfața lui (Fiara), este privit de oameni ca "foc sacru", ori ca făcătură a Satanei? Lumea se minunează, ori fuge departe de acel "foc" strigând "ptiu drace!"?
|
Asta e din profunda filozofie adventista, iar raspunsul la mesaj l-ai inclus chiar in mesajul tau, te citez: "
ptiu drace!".
Probabil unii nu au inteles, tu te referi la Sfanta Lumina de la Ierusalim. Discutia ar fi avut sens daca dezbateam despre deosebirea duhurilor, dar neoprotestantii nu au nici macar cunostinte despre aceasta, ei nu au ce sa deosebeasca, nu au minuni. Si ramane doar filozofia, adica ce m-am gandit azi si mi-a venit in cap exact raspunsul pe care il spun pastorii cultului, care la randul lor au gandit adanc inainte.
Iar raspunsul din Sfanta Scriptura l-am dat si aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...2&postcount=25
Iata-l: "3.Și li s-au arătat, împărțite,
limbi ca de foc și au șezut pe fiecare dintre ei.
4.Și s-au umplut toți de Duhul Sfânt și au început să vorbească în alte limbi, precum le dădea lor Duhul a grăi."
Pare ceva asemanator cu Sfanta Lumina de la Ierusalim, nu-i asa?
Pasajul din Apocalipsa se refera la foc de distrugere, o sa faca minuni sa se coboare fic sa arda cate ceva. Tocmai, minunea e ca Lumina Sfanta de la Ierusalim nu arde la inceput. Dar e un lucur bun, doar citind cate o minune de la ortodocsii neoprotestantii afla si ei de minuni de la Dumnezeu, poate unii s-au saturat de atata filozofie.
Mesajul tau e si rautacios, data trecuta au fost banati grasul si profetul, desi tu cam erai capul rautatilor.
P.S. Subiectul era despre altceva, nu despre Sfanta Lumina de la Ierusalim.