View Single Post
Vechi 28.04.2012, 00:07:56
clujeanul33 clujeanul33 is offline
Member

Data înregistrării: 25.05.2009
Locație: Cluj Napoca
Religia: Ortodox
Implicit Va rog pe toti cei cu inima curata sa va rugati pt noi..

Pt ca am inteles cat de importanta e rugaciunea in toate si stiindu-ma si vazandu-ma atat de slab, caci mereu cand incerc a ma ruga atat pt parintele, cat si pt mama ei, am foarte mari ispite si de multe ori cad (cum din pacate ma aflu si acum, scriindu-va), indraznesc a va cere tuturor "celor cu inima si gand curat" sa va rugati pt noi toti..

Poate spune fiecare orice rugaciune doreste, ne poate pomeni oricum doreste, eu am ales sa redau mai jos un "model" de rugaciune ce o stiti cred cei mai multi si care exista in orice carte de rugaciuni - rugaciunea pt pace si inmultirea dragostei, considerand ca e rugaciunea "cea mai trebuincioasa" (de fapt, orice rugaciune are rostul ei), mai ales in cazul de fata..
Pt cei ce nu o au, o redau cu tot cu prenumele noastre..

"Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor și dătătorul bunătăților, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei și ai dat pace neamului omenesc, miluiește, Doamne, pe cei ce ne urăsc, ne pizmuiesc și ne ocărăsc; așijderea și pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoșii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie.
Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălțime ca un Bun asupra inimilor noastre,ai ticalosilor robi Valentin, Mihaela, par. Ioachim, Viorica si toti cei ce sunt impotriva iubirii noastre, ce sunt lipsite de dragoste și de unire și sunt îmboldite de spinii urii și ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune și din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune și să petreacă în dragoste și unire.

Așa, Doamne, înmulțind dragostea în inimile noastre, păzește-ne de tot răul și de asuprirea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul cel dintre noi și totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe altii și să facem tot binele, spre a ne învrednici de bunătățile Tale cele cerești. Amin."

Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca osteneala tuturor!
Si sa ma iertati pe mine ticalosul pt tot ceea ce v-am tulburat, smintit sau de v-am fost pricina de judecare sau de alte pacate..