Subiect: focul sacru?
View Single Post
Vechi 29.04.2012, 10:33:21
Observator Observator is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.04.2012
Implicit Cui foloseste?

,,Cine are urechi de auzit să audă". Matei 13:9

Prieteni, adevarurile lui Dumnezeu nu sunt intodeauna palpabile. Ca sa poti ajunge la ele nu este suficienta informatia. Este nevoie de cunoastere, iar la cunoastere se ajunge numai prin stradania in a capata asemanarea cu El.

Cui foloseste oare negarea valorilor spirituale trecute si prezente ale unui neam? V-am propus cateva linii de discutie dar voi va legati cu obstinatie de Zalmoxis de zalmoxianism. Nici nu ati observat ca eu de fapt va propuneam o discutie despre Domnul Hristos despre ce vrea sa insemne ,,Eu sunt alfa si Omega" sau ,,Eu sun Calea Adevarul si Viata".
Sau poate ca ati observat dar nu sunt ,,dovezi arheologice sau istorice" care sa dovedeasca implicarea Lui inca de la aparitia primelor forme de viata pe acest pamant, in desfasurarea vietii pe Terra.
Si atunci mai bine va abtineti si va legati de subiecte gen Zalmoxis sau zalmoxianism, magie, vrajitorie, demonism, pronuntand verdicte care va rog sa ma credeti sunt foarte departe de adevar.
Prieteni, erudismul spiritual nu inseamna ,,cunoastere", inseamna cel mult ,,stiinta" Acesta este motivul principal pentru care sunteti in general pe piste false.
Incercati cel putin sa umblati prin muntii Romaniei nu ca simpli turisti ci, ca niste cautatori de Dumnezeu. Stati de vorba cu batranii locului, incercati sa intrati in comunicare cu natuara inconjuratoare, cu sufletul si duhul vostru, cu Dumnezeul cel Adevarat. Adevarata stiinta a Creatorului este in voi, dar la ea nu veti putea ajunge decat urmand efectiv Calea, Adevarul si Viata.
Va las cu bine. Fiti fericiti si cautati sa invatati si sa aplicati doua principii-virtuti divine- fundamentale, sigurele care conteaza de fapt in aceasta lume cu adevarat: Iubirea si Iertarea.
In ceea ce priveste Focul Sacru, veti vedea in viitor ca ati fost nedrepti si chiar rautaciosi in acesata directie, in mod absolut gratuit. Ramaneti cu bine.
Doamne ajuta!
Reply With Quote