View Single Post
Vechi 29.04.2012, 15:13:09
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Tare as vrea sa ajung si eu la mormantul parintelui, sa ma ajute cu un sfat, cu niste raspunsuri. Dar ma intreb daca oare, fiiind acolo sus, nu ma poate auzi de oriunde? Doar ca cine sunt eu, nevrednica, sa indraznesc sa-i pun sfintiei sale intrebari? Intr-adevar, poate sunt impertinenta, dar tot o s-o fac, pana la urma, intr-un fel sau altul. Daca considera de cuviinta sa-mi dea si un raspuns, un semn, o s-o faca, daca nu, nu. Sper sa ma ierte ca-i tulbur linistea si sper sa nu se supere prea tare daca "raspunsul" n-o sa imi faca prea mare placere sau daca n-o sa inteleg "mesajul" prea usor. Daca insa va fi prea mult pentru mine, probabil o sa pastreze "tacerea"...Poate el deja imi raspunde, prin gura altora, dar nu ma prind eu, sau nu vreau sa accept unele lucruri. Nici nu pot sa ma bazez pe spusele oricui si sa iau drept semne orice nalucire. De-asta am nevoie de un ajutor "de sus" sa-mi lumineze mintea.

P. S. Se spunea ca stia si cine se va mantui si cine nu... Asta chiar nu e ceva ce-ar vrea cineva sa stie dinainte, dar cred totusi ca daca la momentul 0 persoana x afla ca nu se va mantui, iar ea isi doreste lucrul acesta cu adevarat, inca mai poate face ceva in aceasta privinta. Daca persoana e mai slaba de inger si ar cadea in deznadejde, parintele nu i-ar spune, cel putine asa sustine chiar dansul in cartea d-lui.

Last edited by fallen; 29.04.2012 at 15:49:30.
Reply With Quote