Pai dupa parerea mea cei batrini stiu ca nu stiu nimic, in timp ce cei tineri sint convinsi ca stiu totul :D
Unii mai lipsiti de mine (asa ca mine) uita ca au fost si ei tineri si incearca sa convinga pentru ca au trait cite ceva. Desigur sintem frati dar asta nu inseamna ca sintem identici.
Uite un exemplu: eu am ajuns la concluzia ca sfaturile duhovnicesti nu sint comune tuturor...adesea. Fratele meu mai tinar insa vine si-mi da cu un citat peste bot in care marele Parinte X a spus asa si ca atare nu mai exista loc de stinga sau dreapta!
Daca parul meu alb nu s-ar fi inalbit degeaba asi multumii pentru pocneala si mi-asi vedea de ale mele...da eu ma agit si ii raspund; ca in final el sa ramina convins de a lui si eu cu tensiunea in jur de 180!!!:D
Si acum sa nu crezi ca eu ii dispretuiesc pe cei tineri. Nici pomeneala, ii admir chiar. Ce bine ar fi fost sa ma preocupe si pe mine la virsta lor Dumnezeu/mintuirea.... N-a fost asa. Dar nici nu asi mai vrea sa fiu tinar si convins de dreptatea mea.:)
|