Cam acum o jumatate de ora m-am intors de la Manastirea Sfantul Ioan Rusul Slobozia.
Este minunat, un coltisor de rai. Slujba a avut loc afara, este un altar cu foisor de lemn, construit in curte.
M-am simtit foarte bine acolo, nu a fost multa lume, parintele care a slujit ne-a amintit ca in 27 mai este praznicul Sfantului Ioan Rusul si ne-a invitat sa venim. Pentru mine e mai greu, am ajuns azi dimineata la 4 in Bucuresti, apoi am mers la Giurgiu, acum inapoi, iar maine acasa... Pana atunci sper sa mai pot ajunge la Sfantul Nectarie la Radu Voda si la Cernica, daca Dumnezeu vrea.
La Slobozia este usor de ajuns, se merge din Bucuresti pe soseaua Bucuresti-Giurgiu, apoi se traverseaza Giurgiu, si se face la dreapta spre fostul Combinat Chimic. In Slobozia, aproape de capatul comunei, se face un drum la dreapta iar pana la manastire este aprox 1 km.
Din sediul fostei unitati militare a iesit o oaza de verdeata si de liniste.
Spre capatul comunei este asezamantul de care se ocupa manastirea, pentru copii si batrani, persoane aflate in dificultate. Nu uitati de ei daca ajungeti pe acolo. Ii sunt foarte indatorata Sfantului Ioan Rusul ca mi-a ajutat sa ajung aici, impreuna binenteles cu Maicuta.
Doamne ajuta!
Last edited by Adriana Cluj; 26.05.2012 at 15:58:33.
|