Multumesc Sfinte Nectarie!
Vreau sa multumesc din nou Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Efrem cel Nou, Sfintei Cuvioase Paraschiva, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, Sfantului Mina, Sfantului Spiridon pentru ajutorul primit. De trei zile ma rugam Sfantului Nectarie sa ma ajute, sa definitiveze relatia cu fostul meu prieten. An avut o relatie cu un baiat care a plecat in Afganistan si care fara motiv si-a schimbat comportamentul fata de mine. Devenise mai rece, rezervat si nimic din ce faceam/ziceam nu era bine. Cand l-am intrebat daca vrea sa mai continuam relatia, nu mi-a dat nici un raspuns sigur, ba mai mult m-a lasat in stand-by. Ma durea sufletul enorm, nu stiam ce sa fac si cu vreo 2-3 zile in urma am inceput sa ma ung pe piept cu ulei de la Sfantul Nectarie ( multumesc din inima prietenei mele Ana pentru ulei) si ma rugam la sfant sa definitiveze relatia dintre noi 2 asa cum crede el ca e bine pentru ca eu nu mai am puteresi simt ca ma sufoc. Din momentul in care m-am uns cu ulei am simtit o putere neobisnuita si un sentiment ca voi primi un raspuns cat de curand. Ieri am fost la mitropoloie, la Sfanta Paraschiva (sraga noastra sfanta!!!). Cand am intrat in curtea mitropoliei m-a cuprins o emotie de nedescris desi nu era prima data cand mergeam la ea si de frica sa nu uit ce sa spun cand ajung la racla ei am inceput sa ma rog de la usa bisericii. Cand am ajuns la racla am spus asa "Sfanta Paraschiva ajuta-ma sa imi gasesc un loc de munca si ajuta-ma sa se definitiveze relatia dintre mine si Cristi pentru ca eu nu mai am putere, simt ca ma sufoc". Am atins cu mana moastele ei si din momentul acela m-a cuprins o stare, parca pluteam. Cand am ajuns acasa si am deschis calculatorul, problema mea se rezolvase si anume, relatia mea cu acel baiat luase sfarsit. Acum ma simt linistita, Dumnezeu mi-a aratat ca acel baiat nu era pentru mine si ma simt impacata cu gandul ca tot ce a depins de mine am facut.
Multumesc din sufletSfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Efrem cel Nou, Sfintei Cuvioase Paraschiva, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, Sfantului Mina, Sfantului Spiridon, Maicii Domnului, Domnului Iisus Hristos pentru ajutorul primit.