Citat:
În prealabil postat de penticostalul
Nu vreau sa o fac, nu ca nu as stii ce sa zic. Am indoieli ca ceilalti penticostali de pe acest forum ar fi atacat ortodoxia.
|
Inseamna ca refuzati sa cititi postarile lor.
Citat:
Rugamintea mea ar fi sa nu va mai victimizati, sa nu mai intrebati ce cauta neoprotestantii pe forum, sa nu va mai dati agresati si raniti si sa nu mai asaltati mesageria privata a adminului cu plangeri nefondate.
|
Este firesc sa te intrebi ce cauta neoprotestantii pe un forum crestin-ortodox. Referitor la "asaltarea mesageriei" private a admin-ului, nu stiu la ce va referiti, n-am facut nicio sesizare la adresa d-voastra sau a oricarui alt user, cu exceptia unei postari apartinand userului
osutafaraunu. Din moment ce exista butonul "report" cred ca oricine poate sa-l foloseasca, atunci cand considera ca are motive intemeiate.
Citat:
Am primit in schimb mii de postari denigratoare si batai de joc.
|
D-voastra trebuie sa intelegeti ca perceptia oamenilor despre un anumit cult, este de cele mai multe ori diferita de perceptia membrilor acelui cult, din varii motive (ignoranta, neintelegere, prejudecati etc.) Imaginea cultului vazuta din interior, nu se suprapune intotdeauna peste cea vazuta din exterior. Trebuie sa va asumati asta si sa nu mai pozati in victime defaimate. Bunica mea, Dumnezeu sa o odihneasca, va spunea "tremurici", iar "pocaitii" erau in general baptistii sau martorii. Nu o facea din rea-credinta, nici ea, nici ceilalti consateni, ci asta era perceptia unor oameni simpli, vis a vis de ceea ce se intampla in cadrul cultul d-voastra.