Citat:
În prealabil postat de penticostalul
Am primit in schimb mii de postari denigratoare si batai de joc.
S-au inchis topicurile despre penticostali si observ ca va era dor sa reluati barfele si batjocura.
Ok, mi se pare normal sa aveti chef de cearta. Rugamintea mea ar fi sa nu va mai victimizati, sa nu mai intrebati ce cauta neoprotestantii pe forum, sa nu va mai dati agresati si raniti si sa nu mai asaltati mesageria privata a adminului cu plangeri nefondate.
|
E adevarul, nu e denigrare sau bataie de joc (daca te referi la ceea ce se scrie despre cultul penticostal si nu la atacuri personale). Daca intra un practicant voodoo pe forum era si el suparat ca se scrie critic la adresa cultului sau, dar nu avem ce face daca acesta e adevarul, puteti doar sa va suparati ca ortodocsilor le place adevarul. Noi scriem adevarul pe un forum ortodox, nu e vina noastra ca intra si cei despre care se scrie. Pot doar sa incerce un dialog acceptand faptul ca astfel cred ortodocsii, nu sa incerce sa ii faca sa creada ceva neadevarat.
Eu de exemplu am evitat sa intru e un forum public general (softpedia, roportal, etc.), am vazut ca acolo se discuta mai dur, regulile sunt mai laxe si nu doream cearta. N-am stiut ca si forumul ortodox e doar asemanator, doar putin mai strict controlat. Sau sa intru pe un forum ateu.