Aceleasi vesnici prostii:
1. daca ii eutanasiem de fapt nu-i eutanasiem ii batem pana mor
2. mai bine sa moara de foame si frig pe strada decat sa fie eutanasiati (e mai "civilizat" si "omenesc")
3. cainii nu musca, oamenii sunt cei care se cer muscati
4. putem sa-i sterilizam si sa-i vaccinam mai repede decat se inmultesc ei
5. Cat ne costa toata distractia? Un fleac..
etc.
Adevarul:
Solutia unica si universala in toata lumea civilizata este eutanasierea in termen de cca. 1 luna de la prinderea lor, daca nu sunt adoptati.
Numai la noi e lalaiala asta pseudo-umanist-animalista fara sens, legata probabil de mafia care face bani din asa zisa asistenta acordata patrupedelor + fonduri la asa zis ong -uri de protectia animalelor ca a faca scandal si sa intoxice mass-media cu aiureli ca cele aratate mai sus.
Zilele trecute am gasit o sageata de anesteziere (?) pe strada care inca mai avea blana pe langa ac.
Prima data cand am vazut asa ceva dar nu e greu sa o recunosti.
Nu stiu cine ii aduna si unde ajung de fapt, dar oricum bine face, pana nu o sa inceapa lumea sa rezolve problema pe cont propriu si sa-i otraveasca.
Personal n-am avut in mod direct cine stie ce probleme cu ei dar am vazut suficient la altii ca sa-mi dau seama ca statisticile care vorbesc de mii de oameni muscati nu sunt o gluma sau "exact pe dos de cum sunt prezentate".
Te pomenesti ca or fi de fapt mii de caini muscati de oameni.
Ca sa nu mai vorbim ca sunt purtatori de boli, unele chiar mortale pentru oameni.
Last edited by AlinB; 02.05.2012 at 01:23:40.
|