View Single Post
Vechi 02.05.2012, 10:18:17
robert27 robert27 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Pesemne va suna cu totul nepotrivit ce spun acum, dar eu cred ca pe topicul asta incepe sa puta ceva..
Nu vreti sa va mutati intr-un cabinet de psihoterapie sau de-a binelea sub epitrahil?
Iertare, cred ca e vorba de limite, intr-o chestiune cu totul sensibila... Inca o data, iertare...
Ai dreptate, este un pic nepotrivit cometariu tau, in ideea in care fiecare este liber sa citeasca sau nu acest topic. Din moment ce exista pe forum o sectiune numita "homosexualitatea", m-am gandit ca nu este deplasat topicul meu. Deplasat probabil era doar daca se dorea a fi o tinta de aruncat cu pietre, dar sunt sigur ca nu s-a dorit asa ceva. Cu singuranta nu am vrut sa fie vre-o campanie de nici un fel, ci doar un mod de a afla parerea altora. Sunt persoane care au stiut exact cum sa ma ajute, si chiar m-au ajutat foarte mult si le multumesc frumos pentru asta. As fi vrut sa nu contrazic pe nimeni, insa am observat o conceptie gresita despre acest subiect, si stiu ca aceasta conceptie va face rau si va indeparta si mai mult persoanele ca mine de Dumnezeu.
Sa nu fim totusi deranjati de cersetorii de la poarta Bisericii.
Reply With Quote