Citat:
În prealabil postat de delia31
Prin urmare, sustii ca Dumnezeu S-a intrupat iar apoi S-a destrupat. Ai cumva si vreo referinta biblica, ceva?
|
eu nu pun problema in acesti termeni, pur si simplu pentru ca acest concept este unul care ne depaseste pe noi, oamenii, "cum este Dumnezeu"
cert este ca Isus a primit un trup de om, prin voia Tatalui, cu un anumit scop (de a muri pe Cruce):
Evrei 10:5 De aceea, când intră în lume, El zice: „Tu n-ai voit nici jertfă, nici prinos; ci Mi-ai pregătit un trup;
pe de alta parte, ce trup are Dumnezeu sau cum se manifesta El, nu e cazul sa credem ca le stim pe toate, pentru ca nu este asa, parerea mea e ca Dumnezeu poate orice doreste, El poate sa se manifeste si printr-un susur bland 1 Imparati 19:12. Ce stiu eu, o simpla muritoare, cum este Dumnezeu sau ce va fi in Cer? Crezi ca m-as lansa cu atata usurinta in polemici care nu duc nicaieri? Ti-am spus ce cred, ca Isus nu are ochi, urechi, maini, picioare, faptul ca asa s-a aratat dupa Inviere pentru mine nu e un argument care sa acrediteze ideea ca acela e trupul lui Isus de Dumnezeu. Nu stiu si nu ma bag. Consider ca asa s-a aratat ucenicilor, pentru a putea vorbi cu ei.