View Single Post
Vechi 02.05.2012, 17:45:21
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de apophis Vezi mesajul
La problema cu fotografia poti afla usor raspuns daca intrebi pe un forum unde sunt oameni specializati in arta fotografiei. Este probabil o eroare a aparatului cu care s-a filmat sau a modului in care este captata lumina.

Hubble nu poate sa vada pe luna pentru ca e conceput sa faca observatii la distante foarte mari, distante care se scriu mii de ani lumina.

Cat despre ce poti vedea printr-un telescop sau prin binoclu...poti vedea multe chestii reale, trebuie doar sa vrei si nu sa crezi ce spun popii sau cartile de povesti.
Dacă te uitai la acel clip, vedeai că de cele mai multe ori Pămîntul apare convex, foarte rar concav. Explicația este că poziția aparatului contează: cînd filmează mai mult spațiul cosmic suprafața apare concavă, cînd filmează mai mult Pămîntul atunci apare ca și în pozele de la NASA pe care le știm cu toții.

Hulbble... da, e posibil să ai dreptate.

Mare lucru nu vezi dacă nu-ți iei un telescop scump. Cine își permite așa ceva? Nu știu cît de performante sînt cele din observatoarele astronomice din orașele de la noi.

Popii... Păi 99% din ei cred în modelul PS, nu PP. :)

Ascultați Noul Testament ortodox online.