View Single Post
Vechi 03.05.2012, 15:06:00
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Doamna draga,ne pasa si de copiii muscati de caini la fel de mult cat ne pasa si de copiii violati si taiati in bucati,de femei abuzate,tinere care nu au mai ajuns acasa,batrani torturati in propriul pat si cate altele.
Aveam doar vreo 10 ani cand o prietena de familie,profesoara,a fost talharita,batjocorita si torturata atat de tare,incat fata i-a fost intoarsa la spate(i-au rupt gatul).Eu si bunica mea care o cunoasteam si o vizitam,am fost mult timp socate!
Eu insami am fost victima unei tentative de viol din care am scapat numai printr-o minune,gratie dragului si iubitului Sf.Ioan Botezatorul a carui zi se celebra atunci...
Sincer,de caini stiu sa ma apar...mai greu este cu oamenii!
Dumnezeu sa ne pazeasca si ne ocroteasca de rele!

De caini trebuie sa te feresti doar pe strada,pe cand de indivizi dezaxati trebuie sa te feresti chiar si in casa.
Ultima drama in America:disparitia unei fetite,frumoasa ca o papusa, trasa tocmai din propriul pat,noaptea!
Cata durere pe acei parinti,aveau un medic cu ei care-i supraveghea cat timp au aparut la televiziune,mama fetitei lesina intr-una!
Desigur nu este singurul caz,dar evit pe cat pot sa urmaresc stirile,deoarece sunt monstruoase!!!!

Nu doresc sa spun ca urasc oamenii in favoarea animalelor,ci doar ca idea de pericol vine in perspectiva mea,din partea oamenilor.
Sa stii ca si pe mine incepe sa ma socheze si sperie comportamentul oamenilor aici in Romania, unde legea nu e lege, politia nu e politie, asa cum spui chiar si acasa, intr-un loc neizolat si circulat, te simti in pericol mai nou.
Am avut un incident cu un vecin betiv la bloc, fost puscarias, si care nu munceste nicaieri, doar face scandaluri si se cearta cu toata lumea, un golan ce mai, si cand am chemat politia, ii vorbea pertu!!!! de parca l-ar fi mangaiat pe crestet, iar pe mine ma luau tare de parca eu eram beata si am sarit la el, nu invers!!!!
Cand le-am reprosat asta, au dat-o la intors: pai doamna sa vedeti ca asa trebuie vorbit cu ei, cu astia care fac ticalosii, asa e indicat psihologic etc, etc, i-auzi frate! sa pic pe spate cand am auzit!!!!
Nu degeaba se lauda acela ca-i are la degetul mic pe aia de la sectia de politie, probabil ca asa este...

Iar aduc in discutie vremurile de acum 22 ani, dar atunci veneam cu trenul in fiecare luna de mai multe ori la Cluj, noaptea, plecam noaptea de acasa la ora 1 era trenul, apoi la 4 dimineata si niciodata nu mi-a fost frica sa merg singura pe strada, intalneam cel putin o patrula de politie pe strada pana la gara, intr-un oras mai mic decat Clujul.
Dupa '89 nu am mai plecat singura noaptea, mi-era frica, nu mai era siguranta de dinainte..nici pe strada, nici in tren.

Legat de caini, ce pot sa spun, n-am fost niciodata de acord cu eutanasierea, cu tratarea lor brutala, am avut chiar noi acasa caini, si ii iubim.
Dar acum cand am fost la Bucuresti, am ramas uimita ca inca bantuie in haite pe langa blocuri in plin centru! (prin 91-92 cand am stat mai multe zile in Bucuresti am fost extrem de neplacut surprinsa vazand haite mari, unii loviti, accidentati, vai de ei, umbland in voie prin parcuri-Cismigiu- pe bulevarde!!). Pe strazi principale, nu pe cine stie ce stradute! Mi-a fost frica si mie de ei, desi de obicei nu am astfel de probleme...dar erau cam multisori si cam salbaticiti..

Last edited by Adriana Cluj; 03.05.2012 at 18:08:12.
Reply With Quote