Frate Catalin, e randul meu sa iti spun ca ortodoxia pe care o afisezi imi pare, adeseori, "exagerata". Dar, asa cum precizam in raspunsul de pe alt topic, exagerat pare cuiva, dupa mintea si inima lui, ceea ce afirma sau face alt om. Sa nu fie, deci, cu suparare o simpla opinie subiectiva foarte. Toate cele bune!
P.S. Repet o vorba care nu imi apartine, o repet cu bucurie intrucat ma emotioneaza mereu cand mi-o amintesc. E vorba unui negru, cantaret de jazz: "Din lumea noastra lipseste un strop de tandrete...". In rest avem de toate, fiecare.
Eu unul cel putin asa ma consider, sarac. Cand am intrat in Biserica, voluntar si constient vreau sa zic, ma asteptam sa gasesc tandretea aceasta. Dar am inteles treptat ca Biserica din Romania, atat cat am cunoscut-o eu, e formata din aceiasi oameni pe care ii cunosteam de pe strada, din piata, din scoli... Fel si fel de oameni, cu fel si fel de pozitii fata de Ortodoxie.
Da, Biserica noastra e cu adevarat formata din oameni. Asta incepe sa imi spuna tot mai multe... Domnul sa ne miluiasca!
Last edited by ioan cezar; 04.05.2012 at 02:29:10.
|