View Single Post
Vechi 04.05.2012, 02:41:32
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CelMandru Vezi mesajul
Iertați-mă, fraților, pentru toate câte v-am greșit aici pe forum! M-am mândrit mult față de voi și altele și mai urâte am făcut pe forum și nu numai. Iar acum îndrăznesc să vă cer sprijinul, ca unor frați mai mari ai mei. Răsplată cuvenită o să-mi iau pentru toate, dar nădăjduiesc încă, și prin rugăciunile voastre, la mila Domnului.

Dumnezeu a rânduit să am o boală circulatorie, atipică pentru vârsta mea, care necesită tratament îndelungat și care, deocamdată, mă determină să-mi desfășor anevoios activitățile zilnice. Vă rog fraților, pomeniți-mă și pe mine, Mihai, în rugăciunile voastre, căci mult fac înaintea Domnului! Maica Domnului să vă miluiască pe toți!
Acum aflu si eu, frate... Imi pare rau pentru suferinta ta si totodata trag nadejde ca o vei purta ca un barbat si mai ales ca om crestin. Domnul fie cu tine! Primeste te rog sa ma alatur, in felul si locul meu, la rugaciunea confratilor. Domnul sa ne miluiasca pe toti!

P.S. Te rog sa ma ierti, la randul tau, pentru neplacerile pe care ti le voi fi provocat prin postarile mele. Iarta-mi netrebnicia si insanatoseste-te, pas cu pas, cu ajutorul lui Dumnezeu si al tuturor sfintilor Parintilor nostri!

Last edited by ioan cezar; 04.05.2012 at 02:44:16.
Reply With Quote