View Single Post
Vechi 04.05.2012, 12:43:25
JoyDivision JoyDivision is offline
Banned

Data înregistrării: 10.04.2012
Locație: Chicago, IL
Religia: Alta confesiune
Implicit

prin urmare puteti lua in considerare opinia mea cu privire la trupurile pregatite pentru cei merituosi, care si-au spalat pacatele in sangele Mielului, ca sunt trupuri ceresti, glorificate (asa cum afirma Pavel), trupuri de tipul carora au si ingerii (e foarte probabil ca la aceia s-a referit Pavel cand a spus ca exista trupuri pamantesti si trupuri ceresti); Domnul Isus, din punctul meu de vedere, are trup spiritual (asa zic, pentru a se intelege, poate ca Isus nu are trup ci ceva pe care omul nu-l poate cuprinde) identic cu al Tatalui (ca natura, substanta, nu inseamna ca sunt una si aceeasi persoana), nu are ochi, urechi, gat, nas cum a afirmat domnul Dragomir ci asa s-a aratat ucenicilor pentru a putea interactiona cu acestia, Isus poate sa se arate cum doreste insa trupul/forma Sa este exact ca a Tatalui. Cum sunt ingerii sau cum vor fi crestinii odata ajunsi in Cer, inca nu s-a aratat, nu se stie cum, abia atunci cand vom fi in acea situatie vom realiza ce si cum, prin urmare apostolul ne asigura ca realitatile ceresti momentan ne sunt indisponibile deoarece cu trupul acesta fizic nu le putem percepe. Nici pe Isus nu-L putem vedea acum asa cum este, decat atunci. Ce va fi, cum vom fi, este inutil sa facem speculatii.
Atat am avut de zis, multumesc pentru atentia acordata!
Daca altii au alte pareri, no problem.
Reply With Quote