Citat:
Īn prealabil postat de robert27
Cum am zis si la inceput... Acum vad ca a ajuns sa fie din ce in ce mai grav, asa ca, va rog eu frumos, nu ma mai ajutati. Ca si cum ai arunca o pietricica in mijocul oceanului, valurile ei pot ajunge tzunami la mal...
Egoismul meu cel mare m-a orbit si nu am vazut ca va fac rau. Prin intrebarile mele v-am ispitit la multe lucruri rele si pentru asta imi cer iertare.
Numai bine, si inca o data, iertare...
|
Robert, las-o mai moale cu ajutatul... Stiu ca stii bine cum fac unii pe Salvatorii si ca in triunghiul dramei salvatorul devine victima etc. etc.
Asadar, daca ai intrebat si ai cerut ajutor, iata: mergi omule la terapie, sunt cabinete psi si oi gasi tu pe cineva care sa te ajute sa te dezvolti mai departe, firesc si sanatos. Fa asta, frate, e doar spre binele tau!
Apoi tine-te de Biserica. Ce atata vorba pe forum, nu face doi bani daca nu mergi la Biserica. Noi ce sa facem? Putem noi forumistii sa inlocuim Sfintele Taine? Si iti poate da careva dintre noi petrecerea sufletului omenesc in timpul slujbelor, al cantarilor si rugaciunilor, al tuturor minunilor din Biserica (ma refer la viata in ansamblu ca crestin, nu doar la ce se petrece in Casa Domnului)?
Vrei ajutor? Il ai la indemana. ma rog Domnului Iisus Hristos sa il si primesti cu inima si mintea deschise.