Subiect: botez
View Single Post
Vechi 04.05.2012, 20:37:16
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=inasandu;443049]
Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Si noi!
Sunteti cumva ministru?QUOTE]

Adriana, nu ma intelege gresit. Eu am cerut o parere avizata. In schimb am avut niste reply-uri jignitoare din partea unei persoane care nu a dat o explicatie pe mai putin de jumatate. Daca cineva nu este capabil sa duca o explicatie pana la capat nu are dreptul sa ma jigneasca!

Atata tot!

Multumesc

Si dvs ati inteles tot gresit!
Cred ca impactul intelegerii,precum ca uniunea dvs actuala se numeste"curvie"v-a creat aceste neplaceri.
Nimeni nu spune de la el asta,ci o spune Traditia.
Oricine stie ca traieste necununat(nu vb despre cazul dvs)stie ca este inafara Bisericii,inafara Traditiei.De aceea sunt opriti de la toate lucrurile care intra in rostul Bisericii,desigur nu esti oprit sa intri in biserica dar nu iti este cuvenit rolul de a crestina pe altii sau (ce ironie)de a-i casatori,deoarece nu esti un bun exemplu pt ei.

Nu trebuie sa va infuriati,asa sunt regulile;puteti lasa aceasta oportunitate sa treaca acum,apoi dupa ce va casatoriti si traiti comform traditiei crestine banuiesc ca vor mai apare destule oportunitati!
Sper sa intelegeti diferenta intre adresare subiectiva, personala si adresare obiectiva.
Numai bine.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote