Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Nici nu ii cere nimeni lui Basescu asa ceva!
Cred ca ar fi o analiza mult prea grea de facut pentru mine, ca sa stiu de ce unii din alte zone ale tarii nu muncesc asa de mult, nici nu sunt sigura de asta, din moment ce n-am vazut cu ochii mei, una ca nu am vizitat toate zonele tarii, ca sa imi dau cu parerea, si nu am nici explicatiilee pentru acest fenomen!
Totusi cred ca este jignitor pentru ca fiind romani sa afirmam despre fratii nostri din alte zone ca ar fi puturosi!
|
Asta e o alta mare manipulare cu oamenii din zona X care sant muncitori si oamenii din zona Y care asteapta pomana.E o manipulare creata in special de pomanagii din zona X.
Ca sa vezi cat de prosteasca e uite un exemplu : La mine pe strada sant 20 de vile iar eu locuiesc intr-o cocioaba.Deci eu vin cu ideea geniala.Primaria ar trebui sa utilizeze banii pe care-i aduna de pe strada noastra tot pentru strada noastra adica de ce sa platesc eu pentru cei de pe strada vecina ?

La fel si cu Transilvania.Sant zone mai bogate acolo si zone foarte sarace cum ar fi Covasna.Dar teoreticienii separatismului iau Transilvania ca un tot si apoi intreaba de ce sa platim noi pentru Husi sau Vaslui ? Nu intreaba niciodata de ce sa platim noi pentru zonele sarace din Transilvania.Sau de ce Porumboiu sau alti magnati care au afaceri in zonele mai sarace ale tarii ar trebui sa plateasca pentru zonele mai sarace din Transilvania.
Personal nu cred ca oamenii din Maramures sant mai harnici ca cei din Covasna sau Vaslui.Sau ca cei din Bucuresti sant cei mai harnici pentru ca produc cei mai multi bani.Cred ca este un pic mai complicat si orice om intreg la minte nu ar trebui sa incurajeze separatismul.