View Single Post
Vechi 05.05.2012, 00:04:50
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Eu ca si altii,am un mare respect pt ziua Vinerii Mari...de cate ori se apropie aceasta zi imi propun s-o petrec mai special,insa pe cat de tare ma pregateam pt post negru,pt tacere,pt rugaciune pe tot atata se intamplau tot felul de incidente.Ma certam urat cu vreo colega,cineva ma trata inedecvat,in fine ceva se intampla iar eu nu reuseam sa ies curata din acele incidente.Niciodata nu-mi aminteam ca este o zi speciala,decat dupa ce incidentul se consuma iar eu deja ma implicasem;atunci regretam ca nu am ales sa tac.

Anul asta insa nu s-a intamplat nimic reprobabil,ba chiar a fost o frumoasa zi,nu am mai simtit de mult sentimentul acela de unicitate al acestei zile speciale.Am fost calma,interiorizata,nu m-am certat cu nimeni , nici macar nu m-am dus la lucru ca sa nu existe nici o problema :)

Asa ca eu nici nu pot vb despre recaderea (de dupa)ci de esecul de dinainte !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 05.05.2012 at 00:15:38.
Reply With Quote