View Single Post
Vechi 05.05.2012, 02:23:46
ortodoxa2310 ortodoxa2310 is offline
Member

Data înregistrării: 31.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Fiecare animal creat de Dumnezeu isi are rostul sau. In trecut, cand mai era o randuiala in lumea asta, cainele statea in curte, de multe ori legat,
:=))) M-am saturat, in cazul persoanelor ca tine incep sa ma amuz, desi e tragic, pt ca nervii si teoriile argumentate am observat ca nu functioneaza ever.

Deci -completare/rectificare:

"Fiecare animal creat de Dumnezeu are rostul pe care eu si bunica mea credem ca il are. In trecut, cand mai era o randuiala in lumea asta, cainele statea in fundul curtii, langa veceu, legat cu sarma si lant de-un metru de cusca si se invartea in propriile fecale, in soare, ploaie, ninsoare, fara ingrijiri medicale.Avea, bineinteles, marele privilegiu sa manance resturile de la masa nepotrivite pentru latura porcului. Daca scapa din lantz si prindea o gaina, era omorat cu sapa. De aceea era <de multe ori legat>, pt ca mai si scapa jigodia. De acolo, din lantz, putea binemersi sa functioneze ca sonerie, bine, noi zicem <sa apere stapanul> asa ca sa dea bine. "

Acum e adevarul. Of of mai mai...si sa stii ca maidanezii sunt pe strada din cauza ca oamenii de la oras au aceeasi mentalitate inca, vad spatele blocului ca pe fundul curtii.
Reply With Quote