Subiect: Focul iadului
View Single Post
Vechi 05.05.2012, 12:21:49
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de barzilai Vezi mesajul
Nu stiu unde ai gasit un astfel de indemn din partea Apostolului Pavel, de vreme ce el pazea ziua a saptea (sambata). Ex: Fapte 16:13.
Aceleasi argumente gresit interpretate pe care le-am mai discutat si cu alte ocazii. Apostolii mergeau la locurile de rugaciune in sabat pentru ca acolo se intalneau evreii. Nu puteau sa mearga in ziua de duminica pentru ca nu mai era aproape nimeni acolo, doar cei ce faceau curat sau 2-3 ce se rugau. In ziua de sabat toti evreii dintr-o cetate se intalneau la templul de acolo sau daca nu aveau templu la un loc unde se rugau.
La fel si aici, spune: "Și în ziua sâmbetei am ieșit în afara porții, lângă râu, unde credeam că este loc de rugăciune și, șezând, vorbeam femeilor care se adunaseră."
Asadar spune ca s-au dus intr-un loc unde era de rugaciune si se intalneau cei de acolo.
La inceput Apostolii propovaduiau doar la evrei, dar dupa aceea si la neamuri. Noi avem in vietile sfintilor toate vietile celor de la inceput, voi aveti doar ce scrie in Biblie. Mai mult, avem si sfinte moaste ale unora dintre ei, nu doar teorie si filozofie. Din cate stiu al Galati e o particica din sfintele moaste ale sf. Maria Magdalena.
Discutand despre adventism am constata ca nu au nimic, nici cea mai mica dovada sau arguemntatie, totul e doar rastalmacire, scoatere din context, interpretarea citatelor, etc. Este doar o ascultare de tot ce spun liderii si conducatorii adventisti.