Si inca ceva.
De unde sa fie oameni cinstiti daca tot poporul este asemenea conducerii?
Parintii isi invata copii sa fie descurcareti si sa caute mereu binele material pentru a avea liniste si fericire. In conceptia lor Dumnezeu nu poate aduce fericire pentru ca presupune altruism, in schimb banii daca iti dau de mancare, o masina si pot sustine o familie, e mai mult decat poate oferii Dumnezeu prin credinta Sa.
Fructele sunt ca oamenii. Inainte de a creste trebuie crescute cu hrana adevarului si moralitatii. Cand copilul nu vede decat egoism in familie, cand vede doar lupta pt bani si putere, are doua variante: ori sa apuca de citit despre bine, ori alege varianta parintilor, de a fi ca ei.
Si din cauza asta avem tara asta plina de hoti, unde hotul striga hotul, nu pentru ca s-ar ingriji pentru binele comunitatii, ci pentru ca se oftica, ca el nu poate fura la fel de mult.
Eu as alege acum 1 mil de oamenii si i-as pune pe functii parlamentare. Efectul: toti vor fura de vor zvanta, 1-2 "ametiti" care nu vor fura, in rest toti vor fura mai mult decat basescu si udrea la un loc.
Motivul si scuzele: toti au guri de hranit, toti au familii, si mereu in capul lor, scopul scuza mijloacele.
Si acei 1-2 "ametiti" care nu vor sa fure, vor fi dati la o parte de ceilalti, asa incat adevarul lor va ramane ascuns si omorat. Doar pe asta s-a bazat intreaga omenire. A iubit pacatul si a urat adevarul. Daia si-a rastignit si Dumnezeul venit pe pamant pentru ei (noi).
"Dar indrazniti, Eu am biruit lumea!"
Indrazniti sa visati si sa fiti buni!
Last edited by podolski_2; 05.05.2012 at 12:46:44.
|