View Single Post
Vechi 05.05.2012, 12:39:45
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Religia: Ortodox
Implicit

Si inca ceva.

De unde sa fie oameni cinstiti daca tot poporul este asemenea conducerii?
Parintii isi invata copii sa fie descurcareti si sa caute mereu binele material pentru a avea liniste si fericire. In conceptia lor Dumnezeu nu poate aduce fericire pentru ca presupune altruism, in schimb banii daca iti dau de mancare, o masina si pot sustine o familie, e mai mult decat poate oferii Dumnezeu prin credinta Sa.

Fructele sunt ca oamenii. Inainte de a creste trebuie crescute cu hrana adevarului si moralitatii. Cand copilul nu vede decat egoism in familie, cand vede doar lupta pt bani si putere, are doua variante: ori sa apuca de citit despre bine, ori alege varianta parintilor, de a fi ca ei.

Si din cauza asta avem tara asta plina de hoti, unde hotul striga hotul, nu pentru ca s-ar ingriji pentru binele comunitatii, ci pentru ca se oftica, ca el nu poate fura la fel de mult.

Eu as alege acum 1 mil de oamenii si i-as pune pe functii parlamentare. Efectul: toti vor fura de vor zvanta, 1-2 "ametiti" care nu vor fura, in rest toti vor fura mai mult decat basescu si udrea la un loc.
Motivul si scuzele: toti au guri de hranit, toti au familii, si mereu in capul lor, scopul scuza mijloacele.

Si acei 1-2 "ametiti" care nu vor sa fure, vor fi dati la o parte de ceilalti, asa incat adevarul lor va ramane ascuns si omorat. Doar pe asta s-a bazat intreaga omenire. A iubit pacatul si a urat adevarul. Daia si-a rastignit si Dumnezeul venit pe pamant pentru ei (noi).
"Dar indrazniti, Eu am biruit lumea!"

Indrazniti sa visati si sa fiti buni!
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)

Last edited by podolski_2; 05.05.2012 at 12:46:44.
Reply With Quote