Citat:
În prealabil postat de catalin2
Apostolii mergeau la locurile de rugaciune in sabat pentru ca acolo se intalneau evreii.
|
"Cînd au iesit afară,
Neamurile(nu iudeii) i-au rugat să le vorbească si în Sabatul viitor despre aceleasi lucruri; ..
În
Sabatul viitor, aproape toată cetatea s-a adunat ca să audă Cuvîntul lui Dumnezeu.
Iudeii, cînd au văzut noroadele, s-au umplut de pizmă.."
Cui vorbea apostolul, in zi de sambata, la cererea lor? Raspuns: neamurilor (neiudeilor).
De unde teoria dvs. cu vorbitul pentru evrei, de vreme ce Sfantul Apostol Pavel este cunoscut ca "Apostol al Neamurilor"?
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Discutand despre adventism am constata ca nu au nimic, nici cea mai mica dovada sau arguemntatie, totul e doar rastalmacire, scoatere din context, interpretarea citatelor, etc.
|
Despre sfintirea, binecuvantarea si pazirea zilei a saptea, ca zi de odihna inchinata Domnului, pot sa va aduc foarte multe argumnente clare (care nu au nevoie de interpretari) din Sfanta Scriptura.
In schimb, va rog sa-mi aratati
un singur verset unde se spune ca Dumnezeu a binecuvantat si sfintit ziua intaia (duminica) sau a poruncit sa fie pazita ca zi de odihna inchinata Domnului. Un singur verset astept, din toata Sfanta Scriptura. Daca mi-l dati, din clipa imediat urmatoare, voi pazi ziua intaia a saptamanii (duminica).