View Single Post
Vechi 05.05.2012, 16:06:59
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
Cred ca este un plus ca au venit astia la putere. Au anulat decizia cu facultatea de medicina pentru maghiari. Desigur ca sunt o poama si astia, dar nu ma asteptam la cine stie ce, macar, sa nu faca prostii mari ca base.

Am vz ca peste tot sunt mari sustinatori ai lui base, chiar si pe forum.
Ce voi vota de aceasta data si de ce:

1. Daca Ponta o face lata in aceste cateva luni si nu face modificarile promise, nu il voi vota nici pe el, nici alianta lui. ( 50% sanse sa fie asa)

2. Chiar daca nu il voi vota pe ponta , 100%, base nu va primi votul meu, nici pdl, nici alta alianta infiintata de base si udrea, EBA sau MRU.

3. Cu siguranta voi vota, pentru ca un numar mai mare de voturi inseamna un procent mai mic pt unguri, si m-am saturat ca niste unguri de 3-4% sa prinda mereu 5-6% din procente, si cu aceste 5% sa conduca tara. sper ca toti romanii sa se duca la vot, ca ei sa nu mai intre in parlament.
Pai n-a mai ramas nici unul pe care sa-l votezi!
Ponta in mod sigur nu va avea de unde sa dea ce-a promis pentru ca nu e de unde! Nu sunt bani! Punct! Si nu mai au nici de unde imprumuta.... iarasi, punct! Cand vor vedea ca n-au de unde sa dea vor da vina pe mostenirea de la PD-L si astfel istoria se repeta de 23 de ani incoace.Noua romanilor ne place extraordinar de mult sa traim din iluzii, nu vrem sa acceptam realitatea care este aspra, dura. Nu trebuie sa ai multe cunostinte de economie ca sa-ti dai seama ca nu e de unde! Firmele private multe s-au desfiintat pentru ca n-au fost deloc sprijinite, cele care mai sunt vreo 60% sunt pe pierdere si de-abia mai supravietuiesc si atunci de unde sa se dea salarii marite bugetarilor? Eu m-am crucit cand am auzit-o si pe distinsa viitoare ministru d-na Campeanu ca ea va da! Nu stiu ce va da! Deficitul la pensii din cat am citit este de vreo 3.5 miliarde de euro, acum, dar ea vrea sa dea! Probabil va da spuma de pe mare ca altceva nu vad sa aiba.
Reply With Quote