05.05.2012, 17:35:11
|
Junior Member
|
|
Data înregistrării: 19.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de antoniap
De obicei, necuratul incearca sa ne arunce in deznadejde, ca sa nu mai alergam la preot si la Sfanta Impartasanie. Lui nu-i place ca vrei sa te mantuiesti. Iti inspira ganduri potrivnice mantuirii tale. Ai inceput o lupta, mergi inainte, nu te mai uita inapoi.
Desigur pot aparea ispite si senzatii diverse, in functie de incarcatura de farmece si blesteme care este asupra noastra, dar si din alte cauze. Ia legatura cu un calugar vazator cu duhul, sa-ti spuna mai multe.
N-ar fi rau sa incepi urgent un regim de detoxifiere. S-ar putea sa ai niste probleme de sanatate, dar nu de la Sfanta Impartasanie.
E foarte bine sa credem ca am fost impartasiti cu nevrednicie, caci nu vrednicia noastra L-a determinat pe Hristos sa Se jertfeasca pentru noi, ci marea Sa milostivire si iubire fata de noi. Asadar, dupa spovedanie si impartasanie urmeaza pocainta, adica parerea de rau pentru pacate. Acea parere de rau care l-a determinat pe vames sa spuna: ,,Miluieste-ma pe mine, pacatosul!''
|
In postarea aceasta mi s-a recomandat sa caut un calugar vazator cu duhul. Nu am pus intrebarea in speranta ca-mi va raspunde vreun calugar care are anunt ca si mama omida sau carti de vizita. Am intrebat in speranta ca-mi poate raspunde vreo persoana oarecare, care a intalnit in Bucuresti vreun calugar desavarsit care s-o fi ajutat. N-am nevoie de preoti care isi fac doar "meseria", am nevoie de cineva desavarsit.
|