View Single Post
Vechi 05.05.2012, 18:13:00
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Adica ce sa facem la vot pe cine sa votam ?
Habar n-am. Ii dau dreptate lui Raoul si in ceea ce spune despre politicieni si in ceea ce spune despre oameni. Intrei ei vorbesc, asa cum facem noi aici, dar cand e sa le spuna in fata acelora, fac pasul in spate. Personal am patit astfel de multe ori, m-am trezit singura in fata, doar ca mi-am pastrat atitudinea de-a lungul tuturor ""domniilor"" (vorbesc de servici, pentru ca la noi s-au perindat toti, pe rand). Azi constat ca am facut bine, intr-un fel, mi-am castigat astfel un soi de respect (captusit inainte cu multe suturi...) din partea tuturor, pe de alta parte, dpdv material (adica la promovari, pas! ca la poker, eram prea incomoda pentru toti) am avut totdeauna de pierdut. Prefer insa aceasta situatie.
Deci, sa revenim, nu cred ca romanii, poporul roman va face ceva decisiv in acest sens niciodata. De ce? De aia, am copii acasa, trebuie sa le duc de mancare, am nevoie de servici... acestea sunt argumentele celor cat de cat nemanjiti, cat despre aialalti ce sa mai spunem? La aceia le place mocirla in care se scalda si la care participa si de la care se ling pe degete. Aceia se dau dupa cum bate vantul, sar dintr-o barca in alta. In mare, cam astea doua categorii sunt.
Eu am zis ca-mi anulez singura votul, desi nici aceasta nu este o solutie. Dar, nu vreau sa mai aleg dintre doua rele, pe cea mai mica..

Last edited by Adriana Cluj; 05.05.2012 at 18:33:10.
Reply With Quote