Subiect: Marturii
View Single Post
Vechi 05.05.2012, 18:48:10
Adriana Cluj
Guest

Implicit Sfantul Efrem cel Nou

Am fost plecata la drum de curand. Am luat cu mine cartea despre viata si minunile Sfantului Efrem cel Nou.
Din cauza unei sensibilitati accentuate ( si a buletinului!!! vorba unui coleg: mai uitat-te si-n buletin!) ma doare capul din cauza aerului conditionat, astfel incat calatoriile mele cu autocarul sau trenul devin dintr-o adevarata placere, un adevarat calvar.
In mod minunat la dus nu m-a durut deloc capul, am calatorit noaptea si soferul nu a dat drumul la maxim la aer conditionat.
Incoace, insa, am calatorit ziua, iar in Bucuresti erau vreo 31-32 grade cand am plecat, asa ca tot autocarul era ""bantuit"" de curent.
Mi-am cautat un loc mai ferit, dar binenteles ca m-a luat durerea, dar nu foarte tare, stiam insa ca pana ajung acasa ma doare de nu mai stiu ce sa fac.
Citeam din carte si ma bucuram si minunam de cat de mult ajutor a oferit Sfantul Efrem celor care l-au rugat... dar aceia aveau probleme grave, plus ca erau si merituosi in comparatie cu mine, multi dintre ei invrednicindu-se sa-l vada aievea.
Tot citind, imi zic, oare sa-l rog sa ma ajute si pe mine? macar sa nu ma doara mai rau de atata, ca atata pot suporta pana acasa.
Nici nu mi-am dat seama cand mi-a trecut durerea de cap, stiu doar ca m-am trezit la un moment dat cu capul limpede si fara durere!
Ma jenam sa cer ajutor pentru o banala durere de cap, nici aia foarte puternica, gandindu-ma ca in timpul asta altii, aflati in situatii disperate, asteapta ajutorul Sfantului, iar eu ii rapesc din timpul pretios cu banalitati.

Dar chiar daca a fost doar o mica durere de cap, trebuie sa va spun si voua ca sa aflati cat de repede vine Sfantul Efrem in ajutorul nostru, chiar si a celor nevrednici!

Multumesc Sfinte Efrem!
Reply With Quote