View Single Post
Vechi 05.05.2012, 19:19:45
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
In acest moment nu exista nici un partid pe care sa-l votezi! In momentul de fata noua nu ne trebuie populisme ca oricum sunt vorbe in vant si nu se pot realiza oricat bauna ei pe la televiziuni ca vor da! N-au ce sa dea! Eu zic ca nici nu ne trebuie neaparat un partid care sa ne conduca.Ne trebuie un OM care sa faca reforma in tara asta, un om cu idei de dreapta, ceva de genul cum a fost Balcerowicz in Polonia. Fara afilieri pe la partide sau alte bazaconii de formatiuni politice. Eu as forma Guvernul prin concurs! Fara numiri de la partide. Astea-s tampenii! De aceea s-a ajuns ca unul ca Igas, un analfabet, ca n-are rost sa ne ascundem dupa degete, sa conduca un minister.
Maria, m-ai facut sa zambesc cu concursul, nu ca nu as zice si eu ca tine, dar cine le corecteaza lucrarile?
Ca daca dau concursuri asa cum am vazut eu din 1996 incoace de cand lucrez in acest loc apoi vai de noi! Ca toate s-au dat cu carnetul de partid in mana, fie de la unii, fie de la altii.
Cu mentiunea ca asa rau ca in ultimii doi ani nu am mai vazut, au adus toata organizatia de pdl-isti lipitori de afise si lingatoare (scuze) de ... afise, de nu mai stim cu cine ne intalnim pe hol: or fi clienti, or fi nou angajati? suntem la institutie ori am nimerit la un bordel?
Cand am dat concurs in 96, dupa ce m-au anuntat ca am castigat, m-a chemat directorul, eu naiva credeam ca ma felicita! cand colo imi spune ca ar trebui sa renunt la post, ca o sa fie greu, ca sunt femeie si o sa lucrez cu muncitorii, ca o fi, ca o pati, adica aveau locul rezervat.
M-am socat si m-am necajit, venisem sa dau concurs pentru ca trebuia sa fiu langa fiica mea care era legata de spital si iata ce patesc!
Nu se asteptau sa ia concursul cineva.
I-am spus ca nu renunt si i-am zis ca nu am venit tocmai din alt oras ca sa dau concurs aici ca sa renunt, mai ales ca am motive temeinice sa-mi gasesc servici aici, am de crescut un copil bolnav. Si daca nu voiau femei la concurs trebuiau sa mentioneze in anuntul din ziar acest fapt. Si dupa 15 ani de santier presupun ca o sa ma descurc cu muncitorii.
Pana la urma n-a avut incotro si m-a acceptat. Dar am tras eu pentru asta de mi-au sarit ochii din cap, dar nu m-am lasat.

Asa ca treaba cu concursurile... daca ar veni cineva de afara, dar obiectiv, sa-i verifice, ca la noi slabe sanse sa gasim pe cineva tare pe picioarele lui ca sa le stea impotriva, daca nu pot sa-l cumpere, il ameninta.

Last edited by Adriana Cluj; 05.05.2012 at 20:26:31.
Reply With Quote