nu stii ca ispitele sunt mai mari in posturi,chiar de oriunde ar veni..rabdare multa,o sa vina vremea cand o sa fii independenta si relatiile cu ei vor intra pe un alt fagas,daca nu vei reusi sa-i schimbi,nu vei avea remuscari fiindca ai facut tot ceea ce trebuia facut macar nu vei avea pe constiinta faptul de a nu-i fi ascultat,crede-ma e o povara destul de grea..si lipsa binecuvantarii parintesti (in toate) atrage dupa sine intamplari neplacute,nefericire,angoase.Sf.filofteia saraca a fost omorata de cei care se numeau parinti..vorba marilenei..fiecare se mantuieste intr-un fel.
Nici la mine nu au stat lucrurile mai bine mai ales in adolkescenta(eu eram o razvratita)..am simtit pe pielea mea ca purtarea urata fata de ei se rasfrange indoit tot asupra mea ,asa incat m-a ajutat Dumnezeu sa ma resemnez(nu-i pot schimba,asa cum sunt sunt ai mei)desi in sinea si-n sufletul meu ma intristez pt.ei,nu le arat cat de nefericita ma fac (sau m-au facut )sa ma simt) cand ma indemnau sa gasesc si eu un baiat bun cu bani multi si multe altele nu le enumar aici.Si ne iubim in felul ACESTA tolerandu-le (ca nici lor nu le vine bine sa vada ca nu si-au implinit visul prin mine..de a se imbogati).E drept ca nu exista comunicare intre noi,eu sunt vesnicul ascultator(recptor)iar mama emitatorul,ca altfel ne-am contrazice,ne-am certa..adica eu dau docil din cap in timp ce mama ma cearta,imi reproseaza,imi submineaza autoritatea in fata parintilor.E mama!Sunt f.linistita acum nu e din vina mea mama asa.Am lasat garda definitiv fara duekluri inutile doar pentru ca sunt PARINTII mei..si e sfanta regula Iubeste pe tatal si pe mama ta sa-ti fie tie bine,sa ai zile multe pe pamant,iar binecuvantarea lor se va reflecta si asupra noii tale familii,copii.
|