Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Cu alte cuvinte, în accepțiunea dumneavoastră, ziua în care a înviat Mântuitorul este ziua sfântă a diavolului.
|
- Mai întâi de toate, eu n-am afirmat așa ceva.
- Diavolul nu are zi sfântă. De fapt, el nu are nimic sfânt...
- Mântuitorul a înviat pe 16 Nisan 31 A.D., singura conexiune fiind că în acel an a căzut duminica. Anul următor nu a mai căzut duminica, și așa mai departe... În consecință, nici Paștele (Paștele duminical) nu mai este Paște, nici duminica nu e ziua sfințită și binecuvântată de Dumnezeu. Plus că ambele sărbători nu au nicio bază legală, ele nefiind poruncite de Dumnezeu. Revenind la chestiunea care v-a intrigat (ciudat că nu v-a intrigat cînd Mihailc ne-a catalogat drept rezultat al maimuțărelilor diavolului), mă gândesc că într-adevăr diavolul maimuțărește cam orice acțiune a lui Dumnezeu (începând cu Evoluționismul-maimuțăreala Creațiunii și culminând cu apariția Antihristului-maimuțăreala revenirii lui Hristos), desigur cu scopul de a amăgi pe creștini. De ce n-am accepta că a pregătit cu migală în laboratoarele lui și o alternativă la ziua sfântă a lui Dumnezeu? Nu v-ați pus această întrebare niciodată? Poate ar fi cazul...
Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Cu câteva pagini în urmă, când userul mihailc s-a exprimat la adresa doctrinelor D-vs. cu epitetul "satanic", mi s-a părut o mare exagerare. Acum nu mai mi se pare.
|
În consecință v-ați decis să folosiți și dumneavoastră această "
drăcuială de catifea". Nicio problemă... și de Hristos s-a spus că are drac (Ioan 10,20), nu mă aștept ca noi să avem un tratament preferențial din partea celor ce se numesc creștini...