Subiect: Focul iadului
View Single Post
Vechi 06.05.2012, 20:22:35
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Prea greu pentru cei care accepta minciunile unei femei schizofrenice. Tu ai pretentia ca unii, suficient brainwashed de spiritul ex-preotilor pagani care au fost, ca organizatii desigur, adevaratii autori ai reformei lu' peste, sa inteleaga altceva decat le ordona pastorul? Ereziarhii pseudo-iudaizanti din aceste culte (poate culturi de "iarba" :D) sunt niste softuri naspa, compilate primitiv din sursele de pachete/repositoriile apartinand arhiconilor...adica, de fapt, niste afurisite de malware...
Credeți că e o notă bună pentru un creștin să-l afurisească ori să-l jignească (soft ori hard) pe semenul său? Eu cred că nici un necredincios educat n-ar face-o, cu atât mai puțin un creștin; căci bănuiesc că vă socotiți un creștin, nu-i așa?
Și nu e vorba de mine, eu am primit injurii și grosolănii mai murdare (unele au fost șterse, altele mai sunt pe acest forum creștin); e vorba de exemplul pe care-l dăm celor din jurul nostru. Or, asta chiar nu mai contează? Chiar atât de rău am coborât?