pentru ca omul n-are raspuns la toate intrebarile ,e limitat in cunostinte si nu poate spune ce se intampla nici cu el personal intr-o buna zi,de aceea alege varianta credintei intr-un dumnezeu sau intr-o constiinta universala care o depaseste pe a lui.Dumnezeu se spune ca a vorbit si cu primii oameni pe care ia creat si de atunci a pastrat aceasta legatura.,,in varianta crestina,,si e mai normal sa crezi in Dumnezeu decat sa nu crezi..si iata un ex pe care cred ca-l stii stateau doi prieteni si priveau cerul si unul era credincios si celalalt nu,cel credincios spune:ce minunata e creatia lui Dumnezeu toate astrele au drumul lor-miscari de rotatie etc...-au legile lor ,ar trebui sa existe si unul care a dat legile..la care cel necredincios rasp:la intamplare.a doua zi credinciosul a facut un minisistem solar din bile si sarma si prietenul lui vede si spune :mama ce faina lucrare,cine a facut-o??la care credinciosul rasp:esti nebun?la intamplare au sarit aici....si nu exista comparatie intre astre si niste fiare...e absurd sa nu crezi intr-un dumnezeu constient si rational dar ii pot intelege pe cei ce nu cred caci multi ani n-am crezut nici eu
|